Algemene praktijkinformatie

Onze tandartsen hebben verschillende aandachtsgebieden. Tandarts Venema werkt met behulp van een microscoop en heeft zich verdiept in de wortelkanaalbehandelingen. Tandarts Wolters heeft veel ervaring in constructies op implantaten ( protheses kronen ) en is verbonden aan het multi disciplinair team Implantologie van het Elkerliek ziekenhuis. Ook doet hij deze behandelingen op verwijzing van collega’s. Op deze pagina vindt u alle disciplines binnen ons team.

Mocht u een behandeling nodig hebben die buiten onze eigen specialisaties valt, dan hebben wij een uitgebreid netwerk aan collega’s naar wie wij u kunnen doorverwijzen.

Diverse preventieassistentes zijn werkzaam in ons team en binnen onze praktijk is veel aandacht voor preventie; voorkomen is immers beter dan genezen!

Onze vakkennis en onze klantgerichtheid zijn onze belangrijkste kwaliteiten. Wij zien goede mondzorg als een gedeelde verantwoordelijkheid. U kunt zelf thuis veel doen om uw gebit gezond en mooi te houden. Wij adviseren u daar graag over. Verder beschikken wij over ruime deskundigheid om eventuele tandheelkundige problemen te voorkomen of op te lossen.

Graag vertellen wij u iets meer over onze praktijk. U kunt op dit deel van de site kennismaken met ons team, onze openingstijden bekijken en een rondleiding krijgen door de praktijk. Daarnaast leest u hoe wij omgaan met kwaliteitszorg-, en verbetering en wat ons actuele aannamebeleid is. Ook plaatsen wij hier vacatures als we op zoek zijn naar nieuwe medewerkers.