Medewerkers

Team Venema Tandartsen

Team Venema Tandartsen

 

Dit is het team van Venema Tandartsen. Hieronder stellen wij onze medewerkers graag aan u voor.

Monique Venema

Monique Venemadrs. Monique B.M. Venema: tandarts, praktijkeigenaar

Opleiding: Radboud Universiteit Nijmegen, tandartsexamen: 23 april 2004

Monique is eigenaar van Venema Tandartsen. Ze is verbonden aan het kernteam implantologie Elkerliek ziekenhuis. Ze heeft ruime ervaring als algemeen practicus met bijzondere interesse voor wortelkanaalbehandelingen met behulp van een microscoop. Ook voert Monique kleine mondchirurgische ingrepen uit.” Dagelijks leveren wij kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde. Niet alleen de mondgezondheid, maar ook de mens achter de patiënt staat bij ons centraal. Wij streven er naar om in goede samenwerking met de patiënt tot een gezonde en mooie mond te komen.”

Frank Wolters

drs. Frank P.T.W.J. Wolters: tandarts

Opleiding Radboud Universiteit Nijmegen, tandartsexamen: 28 februari 1980

Frank is werkzaam als algemeen practicus bij Venema Tandartsen. Bijzondere interesse heeft hij voor protheses en kroon- en brugwerk op implantaten, hij is verbonden aan het kernteam implantologie Elkerliek ziekenhuis.
Er is de afgelopen dertig jaar enorm veel veranderd in de tandheelkunde! “Deze aanpassingen heb ik altijd kunnen doorvoeren in de praktijkvoering. Ik werk nog steeds met veel plezier en ben enthousiast over het team. Het uitgangspunt daarbij is: Rationele tandheelkunde dient altijd prioriteit te hebben, ieder mens is immers verschillend. Op deze manier hoop ik u nog jaren van dienst te mogen zijn.”

 

Claudia Gode

drs. Claudia Gode: tandarts

Opleiding: Radboud Universiteit Nijmegen, tandartsexamen: 3 juli 2009

Claudia is werkzaam als algemeen practicus bij Venema Tandartsen. Met name uit het behandelen van kinderen haalt Claudia voldoening. “Ik vind dat kinderen met plezier naar de tandarts horen te gaan in plaats van met angst. Daarom pas ik mijn benadering tijdens de behandeling aan, aan de leeftijd van het kind. Het is belangrijk dat ook de jonge patiënt je begrijpt, zodat ze (later) naar de tandarts blijven komen.” Tevens is Claudia actief op het gebied van esthetische tandheelkunde.

Casey Lee

20150703_8344

drs. Casey Lee: tandarts

Opleiding: Rijksuniversiteit Groningen, tandartsexamen: 16 juni 2011

Casey is werkzaam als algemeen practicus bij Venema Tandartsen. Haar interesse ligt vooral in het behandelen van angstpatiënten. Zowel kinderen als volwassen. “Door op een rustige manier met de patiënt om te gaan, veel uitleg te geven en de tijd te nemen voor de behandeling zal de angst afnemen. Door het opbouwen van vertrouwen vermindert de angst. Zo kunnen we samen streven naar een mooi en gezond gebit. ” Casey is werkzaam op zaterdag zodat patiënten die doordeweeks geen mogelijkheid hebben om naar de tandarts te gaan, toegang hebben tot goede mondzorg.

Julie Toemen

Julie ToemenJulie Toemen MSc: tandarts

Opleiding: Radboud Universiteit Nijmegen, tandartsexamen: 3 juli 2015

Julie is werkzaam als algemeen practicus bij Venema Tandartsen. Tijdens haar opleiding heeft Julie zich verdiept in het chirurgisch verwijderen van tanden en (verstands)kiezen. Ze heeft ook onderzoek gedaan naar de effecten van het innemen van pijnmedicatie, voorafgaand aan het verwijderen van verstandskiezen.

Julie: “Al voor mijn afstuderen kwam ik in contact met Monique en haar praktijk. Er heerst een goede sfeer. Aandacht voor patiënten staat centraal. Iets wat ik erg belangrijk vind en waar ik graag deel van uitmaak. Door goed te luisteren naar de patiënt kan ik uitleggen wat de mogelijkheden zijn. Zo streef ik ernaar het bezoek aan de tandarts prettig te laten verlopen, zodat de patiënt tevreden naar huis gaat.” Julie werkt o.a. op dinsdagavond, zodat patiënten ook buiten kantooruren bij ons terecht kunnen. Een extra service voor de werkende patiënten, net als onze behandelingen op zaterdag.

Susanne Holtrop

20150703_8291

Mondhygiëniste

Opleiding: Mondzorgkunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, examen 2012

Hiervoor heeft Susanne drie jaar gewerkt als mondhygiëniste in een algemene tandartspraktijk. Verder heeft ze stages gelopen bij kindertandheelkunde, orthodontie en parodontologie.
Vooral het werken in de parodontologie [tandvleesproblemen] spreekt haar erg aan, omdat het tandvlees het fundament van het gebit is; “De basis moet goed zijn.” Wanneer dit niet het geval is, is het een doel om dit samen met de patiënt op orde te krijgen. Het verbeteren van de mondzorg doen we namelijk als een team. Niet alleen de professional, maar juist samen met de patiënt.

“Het is mijn doel om patiënten met bijvoorbeeld angst zo te behandelen en te begeleiden dat de vervolgafspraken met een goed gevoel tegemoet worden gezien.”

Mellissa Habraken

Assistente en preventieassistente

Francis van de Heuvel

Senior assistente en administratief medewerkster

Kinga van Hoof

Assistente en preventieassistente

Marianne van Kilsdonk-Brouwer

Assistente en preventieassistente

Marieke Vermeulen-Kloft

Assistente en preventieassistente

Kim Bennenbroek

Kim BennenbroekAssistente en receptioniste

Ashna Mohammed

Ashna

Assistente en receptioniste

Manon Baaijens

manon
Hostess

Desiree van de Sande

Tandarts (foto volgt)

Lieke Engels

LiekePreventieassistente

Madina Sediqi

Mondhygiëniste (foto volgt)

Julia van den Eijnden

Assistente (foto volgt)

Stagiaire

kamer3Af en toe zijn er ook stagiaires die wij binnen onze praktijk opleiden.